Slijmbeurs en Osteopathie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

Slijmbeurs en Osteopathie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

Slijmbeurs en Osteopathie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

De Slijmbeurs

Pijnklachten aan de schouder, elleboog, knie of heup kunnen het gevolg zijn van een pijnlijke of ontstoken slijmbeurs. Een slijmbeurs is een zakje gevuld met vocht om de belasting te verminderen op plaatsen waar er veel wrijving is (dus op bewegelijke plekken, denk aan schouder e.d.). De oorzaak van de pijn kan vele oorzaken hebben. Een goed onderzoek is dus van essentieel belang.
Uw Osteopaat maakt eerst een echo (beeldvormend onderzoek) van uw pijnlijke schouder, elleboog, knie of heup voordat hij overgaat naar het totaal lichamelijk onderzoek. Zo wordt er nooit wat over het hoofd gezien. Dat geeft niet alleen een vertrouwd gevoel, maar ook essentiële informatie voor een succesvolle vervolg behandeling.

Uw Osteopaat doet volledig onderzoek naar de oorzaak van uw pijnlijke en/of ontstoken slijmbeurs. Zo is de kans op herstel van uw slijmbeurs het grootst en de kans op een herhaling van de pijnklacht het kleinst.

Wilt u van uw pijnlijke schouder, elleboog, knie of heup af? Een goed onderzoek naar eventuele slijmbeursontsteking is het halve werk. Een gedegen osteopatische behandeling zorgt voor de rest. Neem contact op met Osteopathie B-Balanced.

PLAN BEHANDELING
Neem contact op

Bastiaan Krul

Oprichter, Osteopaat, Fysiotherapeut, pariëtaal echografist

Osteopathie

Tarieven osteopathie

Intake en 1e behandeling (1 uur)
84,- euro

Vervolg behandeling
84,- euro

Osteopatische behandeling kort
46,- euro

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Voor een osteopathie behandeling heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.
B-Balanced Osteopathie is geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie Federatie. Voordelig voor u, want dit zorgt ervoor dat zorgverzekeraars de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Hiervoor heeft u echter wel een aanvullende verzekering nodig. We vinden het niet fijn wanneer u voor verrassingen komt te staan. Daarom vindt u hier een overzicht met de vergoedingen voor osteopathie in 2024. Daarnaast adviseren we u ook altijd uw actuele polisvoorwaarden te controleren.
Twijfelt u over de vergoeding? Of wilt u advies bij het uitzoeken van een aanvullende zorgverzekering die uw osteopathie behandeling vergoedt? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Vergoedingen zorgverkezeringen