Mesologie

Goede voeding is meer dan alleen gezond eten

Mesologie

Goede voeding is meer dan alleen gezond eten

Mesologie

Goede voeding is meer dan alleen gezond eten

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE MESOLO(O)G(E) in EDAM

Ben jij mesoloog en wil je graag in een nieuw integraal centrum werken  met o.a. 2 osteopaten, 2 fysiotherapeuten, een acupunturist en een psychotherapeut als collega?

Wij bieden een mooie ruime kamer aan van 16m2 met stromend water en airconditioning. De kamer is gemeubileerd met een een hoog/laag bank en bureau.

Alle therapieën worden ondersteunde door 7 dagen in de week receptie, die de telefoon opneemt, afspraken maakt en kan helpen bij de facturatie.

Werken bij B-Balanced kan als ZZP’er of in loon dienst, er is op dit moment plaats voor minimaal 1 dag in de week en maximaal 3 dagen in de week.

Interesse? Stuur dan een mail naar b.krul@yahoo.com of een appje naar 0624611120

Graag tot ziens

Wat is Mesologie?

Mesologie is een vorm van natuurgeneeskunde waarbij reguliere medische kennis wordt gecombineerd met kennis uit de complementaire geneeswijzen. Als Mesoloog ben ik opgeleid met een grondige kennis van anatomie, fysiologie, neurologie, pathologie, farmacologie, interne geneeskunde en de integratie van complementaire geneeswijzen. Dit zijn de geneeswijzen die een wetenschappelijke basis hebben en waar voortdurend onderzoek naar wordt gedaan zoals:

  • ayurveda
  • Chinese geneeskunde
  • homeopathie
  • fytotherapie
  • orthomoleculaire geneeswijzen
  • voedingsleer

Wat doe ik als Mesoloog?

Wanneer je bij mij komt voor een behandeling, begin ik met het in kaart brengen van je vitale functies. Hierdoor ontdekken we welke lichaamsfuncties goed en minder goed functioneren. Hierbij maak ik gebruik van de reactie van het mesodermale weefsel. Bij bepaalde punten op de huid meet ik de elektrofysiologische weerstand. Deze punten staan in verbinding met je organen of een deel van een orgaan. De metingen voer ik op je handen en voeten uit. Daarnaast doe ik een uitwendig buikonderzoek en maak ik, volgens ayurveda en Chinese geneeskunde, gebruik van tong- en polsdiagnose.

Op basis van deze informatie kan ik je voorzien van leefstijladvies op maat. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning in de vorm van kruiden, voedingssupplementen of homeopathie. De keuze voor middelen is gebaseerd op kennis maar worden op voorhand door mij getest op bepaalde meetpunten zodat je, voordat de middelen worden gekocht, weet of het bij je past.

Neem contact op

Indicatie klachten Mesologie

Klachten van patiënten die een Mesoloog bezoeken zijn zeer uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan aandoeningen zoals maag-darmklachten, oververmoeidheid, spier- en gewrichtspijnen, huidklachten, hormonale klachten, hoofdpijnen, slaapproblemen, vruchtbaarheidsproblemen, menstruatieklachten, luchtwegklachten en depressie. Maar ook zonder klachten kun je bij mij terecht zoals voor een APK van je lichaam, een leefstijlplan volgens jouw constitutie, het laten controleren van de status van je vitamine- en mineralenbalans en het opsporen van allergieën en voedingsintoleranties.

Aangesloten bij:

Nieuwe mesoloog

Mesoloog

kundalini

Mesoloog

small group training

Mesoloog

Richtlijn voor een intake en behandeling mesologie:

Tussen de 90-110 euro per consult