Laura Kemper

Trainer

Laura Kemper

Trainer

Laura Kemper

Trainer

Laura Kemper

Mijn naam is Laura Kemper en ik woon in Edam. Ik ben altijd actief geweest in de sport. Als kind en tiener heb ik geturnd, gezwommen en gedanst en daarna ben ik gaan paardrijden en fitnessen. Sinds 2,5 jaar doe ik aan crossfit. Ik ben binnen B-Balanced werkzaam als (personal)trainer en ademcoach. Mijn visie als coach is als volgt.

Ik help je om lichaam en geest weer in balans te krijgen!

Veel coaches richten zich alleen op het lichamelijke of het geestelijke vlak. Ik richt me op beide gebieden. In mijn beleving werken lichaam en geest samen en is het belangrijk om aan beide tegelijkertijd te werken. Op deze manier kan je namelijk balans gaan vinden in jouw leven en wordt jouw kwaliteit van leven beter. We moeten in deze huidige maatschappij heel veel. Iedereen heeft het alleen maar druk. We willen een goede ouder, werknemer, partner en vriend(in) zijn. Veel mensen zitten letterlijk en figuurlijk niet lekker in hun vel. Klik HIER voor mijn website

Dit kan anders en ik kan jou hierbij helpen!

Wil jij weer regie krijgen over jouw leven? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking! info@laurakempercoaching.nl