Lotte van Boxtel

Kennis, ervaring en passie

Lotte van Boxtel

Kennis, ervaring en passie

Lotte van Boxtel

Kennis, ervaring en passie

Lotte van Boxtel

Osteopaat

Mijn naam is Lotte van Boxtel. Ik ben een osteopaat en daarnaast gepassioneerd acrobaat en klimmer, het liefst buiten in de natuur. 

Mijn nieuwsgierigheid naar de werking van het lichaam en de psyche waren de aanleiding voor het volgen van de bachelor psychobiologie in Amsterdam. Daarna kwam ik in aanraking met de osteopathische manier van kijken naar gezondheid, waarin de eenheid en relaties binnen het lichaam centraal staan. Ik heb de 6-jarige osteopathie-opleiding gevolgd aan het College Sutherland in Amsterdam, waar ik in 2022 ben afgestudeerd met een thesis over embryologie. Ieder mens heeft een unieke ontwikkeling en dus ook een uniek lijf. Ik bekijk een lichamelijke klacht in relatie tot de fysieke samenhang binnen jouw lichaam, en plaats dit in de context van de andere aspecten van jouw mens-zijn zoals voeding, psychologie, passies en dagelijkse activiteiten. Vele problemen kunnen dan ook worden behandeld.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Op vrijdag ben ik werkzaam in Edam. Je kunt een afspraak maken via de balie of bellen naar 0299-223745.