Marian van der Meer

Goede voeding is meer dan alleen gezond eten

Marian van der Meer

Goede voeding is meer dan alleen gezond eten

Marian van der Meer

Goede voeding is meer dan alleen gezond eten

Marian van der Meer

Eigenaar – Your Life|Balance

Na een carrière in de accountancy en het actuariaat heeft Marian van der Meer in 2012 de switch gemaakt naar de orthomoleculaire geneeskunde. In 2022 is haar praktijk Your Life|Balance dan ook 10 jaar oud! Chronische gezondheidsklachten zijn voor Marian als een uitdagend puzzel waarvan de stukjes nog op de juiste plek gelegd moeten worden. “Leer er maar meer leven” werkt bij haar als een rode lap op een stier.

Als Orthomoleculair therapeut is het haar passie om te begrijpen hoe ons lichaam functioneert, waar het vastloopt en hoe het weer los te wrikken. En de kennis van gezonde voeding en wanneer, wat, waarom te eten heeft ook haarzelf enorm geholpen te begrijpen hoe zij beter voor zichzelf kan zorgen.

Echter… een kritisch stemmetje hield ook haar steeds vaker weg bij doen wat goed voor haar was. Met oordelen als ‘gebrek aan discipline’, ‘weer mislukt’, ‘je weet toch beter’ of vul maar in (misschien herkent u het wel?). Zij zag dat veel van haar cliënten dezelfde strijd streden. En zij zag: kennis van wat gezond is is niet genoeg… Zij is zich daarom gaan verdiepen in de vraag wat haar tegenhield goed voor zichzelf te zorgen. Wat haar intrinsiek motiveert en gelukkig maakt. De opleiding tot Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach heeft haar geholpen om zichzelf én nu ook u te helpen.

Als orthomoleculair voedingsadviseur en leefstijlcoach begeleidt zij mannen en vrouwen die net als zij kampen met overgewicht, die de strijd met de kilo’s en hun gezondheid ook zat zijn.