Hallo, ik ben Esther van der Salm. Met mijn bedrijf ‘Beweging Op Elk Niveau’ help ik bedrijven om uitval van hun medewerkers door ziekteverzuim te voorkomen en terug te dringen.

 

Coaching voor werknemers

Samen met ervaren collega’s hebben we landelijke dekking en bieden deze coaching aan in het hele land. Met als doel: meer rust in hoofd en in lijf, maar vooral ook werken en leven op de manier die hen motiveert. Weer weten waar ze het voor doen. Zichzelf leren begrijpen en ruimte ervaren om gezonde keuzes te kunnen maken. Dit bespaart niet alleen veel tijd en geld, de medewerker wordt ook productiever en blijft langer in dienst. Win-win. Een traject is daarbij ‘geslaagd’ wanneer een werknemer zijn/haar werk blij voortzet op de werkvloer (preventie) of blij terugkeert (herstel) ófwel blij vertrekt. Beide uitkomsten zijn uiteindelijk goed voor zowel de werknemer als de werkgever. We zijn succesvol in het terugdringen van verzuim bij bedrijven.

  • Drie maanden 1-op-1 coaching door een gecertificeerde en ervaren coach. Voor meer informatie klikt u HIER

Coaching voor ondernemers en directie

Als topsporter heb je zelfvertrouwen, zelfkennis, discipline, doorzettingsvermogen en focus nodig. Je moet alle ballen hoog houden. Zowel praktisch als vanuit je gevoel snel keuzes kunnen maken en focussen op je doel. Alleen met talent red je het niet. Als ex-marathonschaatser op het hoogste niveau weet ik hier alles van. En als je dan weet dat het runnen van een bedrijf vaak topsport is, waarom zouden alleen sporters dan een coach nodig hebben? Ik help ondernemers en directie met het krijgen van een topsport mindset waardoor een glasheldere focus ontstaat en veel meer rust in het hoofd.

  • Zes maanden exclusief 1-op-1 coaching door mij, Esther. Klik HIER voor meer informatie