Lifestyle Traject – 3 maanden onbeperkt sporten – Meer informatie

0299-223745
info@b-balancededam.nl
Mental coaching2024-01-24T14:48:34+00:00

Mental coaching

Uw hulp bij angsten en Burn-out klachten

Mental coaching

Uw hulp bij angsten en Burn-out klachten

Mental coaching

Uw hulp bij mentale klachten

Mental coaching en psychosociale therapie

Heb je last van:
Stress- en burn-out klachten
Vermoeidheid
Slecht slapen
Piekeren
Gevoelens van onrust en gejaagdheid
Problemen op relationeel gebied op werk of privé
Problemen in de opvoeding
Verschillende soorten angsten
Boosheid
Verdriet
Somberheid
Problemen op het gebied van verslaving
Onverwerkte intense gebeurtenis
Emotioneel vastlopen
Ernstige ziekte zoals kanker
Onverklaarbare lichamelijke klachten
Of zit je gewoon niet lekker in je vel
Allemaal klachten die jouw levensgeluk in de weg staan. Klachten die voortkomen uit onbewuste patronen die nu eindelijk doorbroken mogen worden. Ook al heb je al zoveel geprobeerd om er zelf vanaf te komen, je redt het niet altijd helemaal alleen. Het is dan goed om er een keer met een professioneel en onafhankelijk iemand over te hebben. Iemand die er samen met jou zonder oordeel naar kijkt en die je leert hoe je er zelf mee om kan gaan zodat het resultaat blijvend is. Zo krijg je weer de regie over je eigen leven en wordt de weg naar een evenwichtiger en vitaler leven voor je vrijgemaakt.
Vaak moet je eerst jezelf tegenkomen voordat je het kunt zijn. Laat niemand jou hierin nog tegenhouden. Doorbreek de patronen en kom oordeel zelf.
 
Met vriendelijke groet,
Jacco Bouwes

Esther van der Salm Buitencoach

Hallo, ik ben Esther van der Salm. Met mijn bedrijf ‘Beweging Op Elk Niveau’ help ik bedrijven om uitval van hun medewerkers door ziekteverzuim te voorkomen en terug te dringen.

 

Coaching voor werknemers

Samen met ervaren collega’s hebben we landelijke dekking en bieden deze coaching aan in het hele land. Met als doel: meer rust in hoofd en in lijf, maar vooral ook werken en leven op de manier die hen motiveert. Weer weten waar ze het voor doen. Zichzelf leren begrijpen en ruimte ervaren om gezonde keuzes te kunnen maken. Dit bespaart niet alleen veel tijd en geld, de medewerker wordt ook productiever en blijft langer in dienst. Win-win. Een traject is daarbij ‘geslaagd’ wanneer een werknemer zijn/haar werk blij voortzet op de werkvloer (preventie) of blij terugkeert (herstel) ófwel blij vertrekt. Beide uitkomsten zijn uiteindelijk goed voor zowel de werknemer als de werkgever. We zijn succesvol in het terugdringen van verzuim bij bedrijven.

  • Drie maanden 1-op-1 coaching door een gecertificeerde en ervaren coach. Voor meer informatie klikt u HIER

Coaching voor ondernemers en directie

Als topsporter heb je zelfvertrouwen, zelfkennis, discipline, doorzettingsvermogen en focus nodig. Je moet alle ballen hoog houden. Zowel praktisch als vanuit je gevoel snel keuzes kunnen maken en focussen op je doel. Alleen met talent red je het niet. Als ex-marathonschaatser op het hoogste niveau weet ik hier alles van. En als je dan weet dat het runnen van een bedrijf vaak topsport is, waarom zouden alleen sporters dan een coach nodig hebben? Ik help ondernemers en directie met het krijgen van een topsport mindset waardoor een glasheldere focus ontstaat en veel meer rust in het hoofd.

  • Zes maanden exclusief 1-op-1 coaching door mij, Esther. Klik HIER voor meer informatie
PLAN BEHANDELING

Jacco Bouwes

Mental coach

Tarieven mental coaching

Een intakegesprek duurt een uur tot anderhalf uur en bedraagt net als een gewone sessie €85,-

Voor coaching en therapie heb je geen verwijzing van de huisarts nodig en gaat het ook niet ten koste van je eigen risico. De therapie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket en afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Vraag gerust naar de mogelijkheden of kijk op de-nfg.nl voor meer informatie. 

Esther van der Salm

Buitencoach therapeut

Tarieven mental coaching

Tarief informatie
Ga naar de bovenkant