Micha Piets

Steun en toeverlaat

Micha Piets

Steun en toeverlaat

Micha Piets

Steun en toeverlaat

Micha Piets

Hallo, mijn naam is Micha Piets en samen met mijn man, woon ik met veel plezier in Oosthuizen in de mooie polder van De Zeevang. Onze twee prachtige zonen zijn uit huis. Gewerkt heb ik op secretarieel gebied, in de horeca en in de uitvaart. Dienstverlenend werk past bij mij. Ik vind het fijn om mensen te helpen. Naast mijn werk bij dit veelzijdige bedrijf maak ik tijd voor mantelzorg, vrijwilligerswerk bij culturele instellingen en voor de lokale omroep van Edam-Volendam. Mijn interesses zijn breed. Heb nog steeds het gevoel van: wat ga ik doen als ik later groot ben?

Kunst heeft mijn grootste interesse. Zelf fotografeer, schilder en beeldhouw ik graag. Bij beeldhouwen vind ik het interessant om aan de oloïde-vorm te werken. Een prachtige vorm, symbool voor heelheid, rust en beweging. Alles waar B-Balanced voor staat. Sinds kort volg ik Qi Gong lessen, hier bij Gary en daarbij ervaar ik ook balans, rust en beweging. Vanaf hier dan een gebalanceerde groet en graag tot ziens :-)