Menstruatieklachten na vaccinatie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis van het probleem

PLAN BEHANDELING

Menstruatieklachten na vaccinatie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

Menstruatieklachten na vaccinatie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

Menstruatie klachten

De menstruatie is de spiegel van de totale hormoonhuishouding. Is de menstruatie verstoord dan is de waarschijnlijkheid groot dat er ook andere hormonale verstoringen zijn. Deze kunnen onder andere veroorzaakt worden door een slecht eetpatroon of een minder goed functionerende buik (vertering systeem). Ook een circulatiestoornis op basis van drukfenomenen in de buik kan leiden tot deze klachten.

Helaas zien wij door het vaccinatieprogramma voor covid-19 ook een toename van menstruatieklachten. Wij geloven erin dat de vaccinatie niet de oorzaak is van dit menstruatieprobleem maar een trigger. Dat wil zeggen dat de hormoonbalans in het lijf al niet optimaal was vóór de prik en dat de vaccinatie het laatste zetje was de verkeerde kant op. Gelukkig zijn deze klachten reversibel en bent u met de juiste behandeling snel weer in balans.

Bij B-Balanced is ons team gespecialiseerd om op te sporen waar het probleem vandaan komt en u te helpen bij de oplossing van het probleem. Voor problemen met de voeding (denk bijvoorbeeld aan voedselallergieën en intoleranties) kunt u terecht bij onze orthomoleculaire therapeut of Mesoloog. Voor problemen in de functie van de buik bent u bij onze osteopaat aan het juiste adres.

Zo wordt er in ons centrum altijd gewerkt aan het oplossen van het probleem vaak zonder hulp van medicatie (die ook weer bijwerkingen hebben). Bent u ook geïnteresseerd in een gezonde oplossing voor uw menstruatie probleem? Neem dan contact op B-Balanced

PLAN BEHANDELING
Neem contact op

Bastiaan Krul

Oprichter, Osteopaat, Fysiotherapeut, pariëtaal echografist

Osteopathie

Tarieven osteopathie

Intake en 1e behandeling (1 uur)
84,- euro

Vervolg behandeling
84,- euro

Osteopatische behandeling kort
46,-  euro

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Voor een osteopathie behandeling heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.
B-Balanced Osteopathie is geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie Federatie. Voordelig voor u, want dit zorgt ervoor dat zorgverzekeraars de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Hiervoor heeft u echter wel een aanvullende verzekering nodig. We vinden het niet fijn wanneer u voor verrassingen komt te staan. Daarom vindt u hier een overzicht met de vergoedingen voor osteopathie in 2024. Daarnaast adviseren we u ook altijd uw actuele polisvoorwaarden te controleren.
Twijfelt u over de vergoeding? Of wilt u advies bij het uitzoeken van een aanvullende zorgverzekering die uw osteopathie behandeling vergoedt? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Vergoedingen zorgverkezeringen