Long Covid en osteopathie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

Long covid en osteopathie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

Long covid en osteopathie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

Long Covid en Osteopathie

Helaas ondervinden vele mensen nog steeds de nadelige effecten van Corona (Covid-19). Er zijn vele patiënten die besmet zijn geweest met Corona en je hoeft niet altijd erg ziek geweest te zijn om zogenaamde “long covid” te ontwikkelen.

Long Covid kenmerkt zich door vermoeidheid, kortademigheid, pijn op de borst, spierpijn, hoofdpijn, hartkloppingen, aanhoudende verhoging, depressie en/of vergeetachtigheid.

Reguliere therapeutische behandeling bestaat vaak uit training wat natuurlijk erg belangrijk is voor conditie opbouw.

Herstellend vermogen

Osteopathie richt zich echter op de het optimaliseren van het herstellend vermogen. Het is ook de enige therapie die zich richt op het handmatig behandelen van alle organen (longen, darmen, nieren ect.). Met deze handmatige behandeling richt osteopathie zich op het herstellen van stroming, alles moet stromen in het lichaam (denk aan bloed, lymfe, hersenvocht, energie banen ect.). Als dit optimaal gebeurt kan de energie en daarmee het herstellend vermogen optimaal zijn/haar werk doen. En zal u van uw klachten afkomen doordat u uzelf geneest. De kracht van binnenuit!

Met een optimaal werkend herstellend vermogen van het lijf zien wij binnen onze praktijk zeer goede resultaten. Met deze goede resultaten zien wij dat de patiënten zich energieker en gelukkiger voelen. Zo zijn de patiënten vaak beter in staat om het reguliere training traject met succes te doorlopen. Osteopathie als complementaire geneeswijze.

Bij komende voordelen van een osteopatische behandeling zijn:

  • Meer energie door betere vertering en stroming
  • Minder kleine pijntjes door minder ontsteking in de buik
  • Goed herstel door o.a. betere opname van voedingstoffen
  • Betere stoelgang en geen opgeblazen gevoel

Dus aarzel niet en gun u zelf een pijnvrij lijf in optimale conditie.

PLAN BEHANDELING
Neem contact op

Bastiaan Krul

Oprichter, Osteopaat, Fysiotherapeut, pariëtaal echografist

Osteopathie

Tarieven osteopathie

Intake en 1e behandeling (1 uur)
84,- euro

Vervolg behandeling
84,- euro

Osteopatische behandeling kort
46,-  euro

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Voor een osteopathie behandeling heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.
B-Balanced Osteopathie is geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie Federatie. Voordelig voor u, want dit zorgt ervoor dat zorgverzekeraars de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Hiervoor heeft u echter wel een aanvullende verzekering nodig. We vinden het niet fijn wanneer u voor verrassingen komt te staan. Daarom vindt u hier een overzicht met de vergoedingen voor osteopathie in 2022. Daarnaast adviseren we u ook altijd uw actuele polisvoorwaarden te controleren.
Twijfelt u over de vergoeding? Of wilt u advies bij het uitzoeken van een aanvullende zorgverzekering die uw osteopathie behandeling vergoedt? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Vergoedingen zorgverkezeringen