Kevin de Goede

Trainer en fysiotherapeut

Kevin de Goede

Trainer en fysiotherapeut

Kevin de Goede

Trainer en fysiotherapeut

Kevin de Goede

Mijn naam is Kevin, ik ben 26 jaar oud en ik kom uit Alkmaar. Na actief te zijn bij B-Balanced ben ik ook actief bij B-Active en Tree11. Ik geef op de locaties Personal Training, kickboks, crossfit en fysiotherapie. Ik ben na de middelbare school gestart met een sportopleiding met het uitstroomprofiel Personal Training. Ik merkte aan mijzelf nog niet klaar te zijn met studeren en daarom ben ik fysiotherapie gaan studeren. Ik ben zelf een grote sportfanaat, ik ben op mijn 6e begonnen met karate en ik heb hier kickboks en fitness aan toegevoegd. De laatste 2 jaar ben ik mijn focus meer gaan leggen op crossfit.

Mijn passie is bewegen en ik hoop iedereen te kunnen motiveren om dit ook te doen. Ik ben op de vrijdagochtend als trainer te vinden bij B-Balanced en in de middag als fysiotherapeut; ik zie je dan graag verschijnen.

Kevin de Goede