Kees de Boer

Yoga docent

Kees de Boer

Yoga docent

Kees de Boer

Yoga docent

Kees de Boer

Mijn naam is Kees de Boer en ik heb KdB Yoga opgericht omdat ik een missie heb om Kundalini Yoga aan zoveel mogelijk mensen door te geven. Om deze missie te volbrengen ben ik Kundalini Yoga leraar geworden en geef ik momenteel 2 x per week les bij B-Balanced Edam.
Sinds 2019 geef ik met veel passie en plezier Kundalini Yoga les. Kundalini Yoga is op mijn pad gekomen toen ik in een diepe persoonlijke crisis met mezelf zat. In 2017 raakte ik overspannen en kwam ik in een depressie terecht en mede door Kundalini Yoga ben ik hiervan hersteld. Het zorgde ervoor dat ik weer vertrouwen in mezelf en in het leven kreeg. Ik stond versteld van de werking en de kracht van deze vorm van yoga dat ik er meer over wilde weten. Een jaar na mijn eerste les besloot ik om de lerarenopleiding te gaan volgen en twee jaar na mijn eerste les als leerling, gaf ik mijn eerste les als leraar. Het is inmiddels mijn missie geworden om deze vorm van yoga aan zoveel mogelijk mensen door te geven, zodat ook zij bewuster, zelfverzekerder en meer ontspannen in het leven komen te staan. 
Wil je ook een les Kundalini meedoen? Op maandagochtend om 07:00 uur of op woensdagavond om 20:00 uur ben je van harte welkom.  Ervaar zelf ook wat deze yoga voor je kan doen. Deze yoga van het bewustzijn is te volgen voor iedereen en dus voor alle leeftijden. Geef je dan op de onze balie, via de website of telefonisch.
Voor meer informatie over Kees klikt u HIER
Kees de Boer