Julia Hildesheim

Balie medewerkster

Julia Hildesheim

Balie medewerkster

Julia Hildesheim

Balie medewerkster

Julia Hildesheim

Hallo allemaal, mijn naam is Julia Hildesheim. In de zomer van 2022 ben ik afgestudeerd voor de masterstudie Tourism Destination Development. Reizen is mijn grote passie, dus de keuze om toerisme te studeren was snel gemaakt. Dit heb ik voornamelijk in Amsterdam gedaan, maar ook drie maanden in Spanje – en zeven maanden in Zweden. Sporten is iets wat ik vanaf jongs af aan gedaan heb. De sportschool zelf heb ik echter pas tijdens mijn tijd in het buitenland ontdekt.

Toen mijn tijd in het buitenland er bijna op zat bedacht ik dat ik het sporten in Nederland graag voort wilde zetten. De vacature als baliemedewerker is dan ook een perfect voorbeeld van op het goede moment op de juiste plek zijn. In B-Balanced kan in mijn sportieve interesses combineren met het klantcontact wat ik in het toerisme juist zo leuk vind. Bij B-Balanced ben ik voornamelijk te vinden op de zondagochtend, dus mocht je zin hebben in een babbeltje, kom dan gerust gezellig langs (en combineer het dan gelijk even met sporten) 😊