Fred Materman

Trainer

Fred Materman

Trainer

Fred Materman

Trainer

Fred Materman

Mijn naam is Fred, 58 jaar, woonachtend in Edam en ik ben fitnessinstructeur/leefstijlcoach. Mijn sportverleden stamt af van mijn periode als dienstplichtig Marechaussee. Vanaf dat moment kan ik mij een regelmatige sporter noemen. Ondanks mijn sportopleidingen voel ik mij nog altijd een ervaringsdeskundige. Sinds een jaar of 13 heb ik van mijn hobby steeds meer mijn werk mogen maken. Ik heb een passie om mensen aan het sporten te krijgen en te houden. Voor mij mag sporten dan ook vooral leuk zijn, waardoor de resultaten vanzelf komen. Mede hierdoor heb ik zelf een aantal marathons en triatlons beslecht.

Door mijn leeftijd, vele hobby’s en brede arbeidsverleden maakt mij makkelijk aanspreekbaar voor iedereen. Hierdoor is er geen drempel om mij aan te spreken.

Lijfspreuk: Neem de tijd die er voor nodig is om je doelen te bereiken.

Fred Materman