De slijmbeurs

 

Pijnklachten aan de schouder, elleboog, knie of heup kunnen het gevolg zijn van een pijnlijke of ontstoken slijmbeurs. Een slijmbeurs is een zakje gevuld met vocht om de belasting te verminderen op plaatsen waar er veel wrijving is (dus op bewegelijke plekken, denk aan schouder e.d.). De oorzaak van de pijn kan vele oorzaken hebben. Een goed onderzoek is dus van essentieel belang.
Uw Osteopaat maakt eerst een echo (beeldvormend onderzoek) van uw pijnlijke schouder, elleboog, knie of heup voordat hij overgaat naar het totaal lichamelijk onderzoek. Zo wordt er nooit wat over het hoofd gezien. Dat geeft niet alleen een vertrouwd gevoel, maar ook essentiële informatie voor een succesvolle vervolgbehandeling.

Uw Osteopaat doet volledig onderzoek naar de oorzaak van uw pijnlijke en/of ontstoken slijmbeurs. Zo is de kans op herstel van uw slijmbeurs het grootst en de kans op een herhaling van de pijnklacht het kleinst.

Wilt u van uw pijnlijke schouder, elleboog, knie of heup af? Een goed onderzoek naar eventuele slijmbeursontsteking is het halve werk. Een gedegen osteopatische behandeling zorgt voor de rest. Neem contact op met Osteopathie B-Balanced.