Buikpijn en osteopathie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

Buikpijn en osteopathie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

Buikpijn en osteopathie

Behandeling van de oorzaak door vergaande kennis en ervaring

PLAN BEHANDELING

Buikpijn

Pijn in de buik komt helaas vaak voor. Onderzoek door artsen levert vaak geen of onvoldoende inzicht in de oorzaak van de buikpijn. De pijn in de buik kan gepaard gaan met een opgeblazen gevoel in de maagstreek of in de onderbuik. Hierbij kunnen er ook oprispingen en of winderigheid optreden. Ook is er vaak een wisselende stoelgang merkbaar (slappe ontlasting en wisselende frequentie van de stoelgang).

Dat artsen vaak niks kunnen vinden, betekent dat er geen aandoeningen in de buik aanwezig zijn. Alle voorwaarden zijn dus aanwezig om geen pijn in de buik te hebben. U bent dus in goede gezondheid.

Waarom heeft u dan nog wél pijn in de buik? Dit komt vaak door een functioneel probleem van de buikorganen. Oftewel, problemen in de functie van de buik. Een osteopaat onderzoekt handmatig de buik op zijn functie en mobiliteit, omdat een goede mobiliteit en een optimaal spanningsevenwicht van de verschillende buikorganen van essentieel belang is voor de functie. Bijkomende voordelen van een osteopatische behandeling zijn, naast geen buikpijn meer, onder andere:

  • Meer energie door betere vertering
  • Minder kleine pijntjes door minder ontsteking in de buik
  • Beter herstel door betere opname van voedingstoffen
  • Betere stoelgang en geen opgeblazen gevoel

Dus twijfel niet en blijf niet rondlopen met uw buikpijn, maar maak een afspraak bij de osteopaat.

PLAN BEHANDELING
Neem contact op

Bastiaan Krul

Oprichter, Osteopaat, Fysiotherapeut, pariëtaal echografist

Osteopathie

Tarieven osteopathie

Intake en 1e behandeling (1 uur)
82,- euro

Vervolg behandeling
84,- euro

Osteopatische behandeling kort
46,-  euro

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Voor een osteopathie behandeling heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.
B-Balanced Osteopathie is geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie Federatie. Voordelig voor u, want dit zorgt ervoor dat zorgverzekeraars de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Hiervoor heeft u echter wel een aanvullende verzekering nodig. We vinden het niet fijn wanneer u voor verrassingen komt te staan. Daarom vindt u hier een overzicht met de vergoedingen voor osteopathie in 2023. Daarnaast adviseren we u ook altijd uw actuele polisvoorwaarden te controleren.
Twijfelt u over de vergoeding? Of wilt u advies bij het uitzoeken van een aanvullende zorgverzekering die uw osteopathie behandeling vergoedt? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Vergoedingen zorgverkezeringen