Brian van der Leest

Initiatiefnemer van B-Balanced sterk in balans

Brian van der Leest

Initiatiefnemer van B-Balanced sterk in balans

Brian van der Leest

Initiatiefnemer van B-Balanced sterk in balans

Brian van der Leest

Eigenaar/Trainer B-Balanced

Mijn naam is Brian van der Leest. In 2016 heb ik Sportcentrum B-Active opgericht. Mijn voornaamste motivatie hiervoor was om een gemoedelijke ruimte te creëren waarin ik mijn leden de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht kon bieden. Na mijn opleiding aan het CIOS, een veelzijdige sportopleiding, ben ik begonnen met werken als personal trainer. Mijn opgedane kennis van het CIOS en diverse aanvullende cursussen en opleidingen heb ik in de afgelopen jaren in de praktijk toegepast.

Door veel ervaring op te doen en aandacht te besteden aan de perspectieven van verschillende specialisten in studies, heb ik mijn eigen visie kunnen vormen.  Hiermee begeleid ik mijn cliënten op de meest effectieve en stimulerende wijze. Naast personal training wilde ik een omgeving creëren waarin iedereen op individueel niveau, maar als onderdeel van een hechte en gezellige groep, uitdagend en functioneel kan trainen in onze groepslessen. Een onderdeel hiervan is één van mijn persoonlijke passies: vechtsport. In de dagelijkse lessen begeleid ik verschillende doelgroepen: van jong talent tot ervaren (kick)boksers. Dit zowel voor plezier en ontwikkeling als voor het klaarstomen van vechters voor wedstrijden in de ring. Naast kickboksen ben ik zelf een CrossFit fanatiekeling en doe ik regelmatig mee aan wedstrijden.

In 2020 heb ik de kans gekregen om samen met Arjan Baron, collega en studiegenoot, een nieuwe gym in Alkmaar te openen: Gym Tree11. Iedereen is van harte welkom om dit prachtige concept te komen bewonderen! Nu in 2021 is het tijd om het roer volledig om te gooien en ook een centrum neer te zetten waar rust en gezondheid voorop staan. Dit centrum moet toegankelijk zijn voor iedereen, zelfs voor mensen die niet graag sporten maar wel willen werken aan gezond. Dit centrum is B-Balanced geworden. Waar samen de gezonde keuze voorop staat.